Tuna Salad with Broccoli and Carrots
Salada de Atum com Brocólos e Cenoura
Ingredients:
Ingredientes:
3 latas de Atum (3x125 gr)
3 eggs
3 ovos
2 carrots
2 cenouras
150 gr of broccoli
150 gr de brocólos
3 potatoes
3 batatas
1 tomato
1 tomate
Sal
Method:
Preparação:
Peel the potatoes and carrots. Cut the potatoes and the carrots into small cubes and cook in water with a little portion of salt for 20 minutes.
Descascar as batatas e cenouras. Partir as batas e cenouras em cubos pequenos e cozer com um pouco de sal durante 20 minutos.
Wash and cut the broccoli. Place the broccoli to cook in separate water (approx. 7-10 minutes).
Lavar e cortar os brócolos. Colocar os brócolos a cozer separadamente (aprox. 7 a 10 minutos).
Place the eggs in cold water and bring to boil during 10 minutes.
Colocar os ovos em água fria e colocar a ferver durante 10 minutos.
Peel the boiled eggs and allow to cool, drain the water from the cooked broccoli and allow to cool and drain the cooking water from the potatoes and carrots leaving cool.
Descascar os ovos cozidos e deixar arrefecer, escorrer a água do brócolos cozidos e deixar arrefecer e escorrer a água de cozedura das batas e cenoura deixando arrefecer.
Open the cans of tuna and remove all the sauce.
Abra as latas de Atum e retire todo o molho.
Wash the tomato and cut into cubes.
Lave o tomate e corte aos cubos.
In a bowl or deep dish place the ingredients in the following order: potatoes and carrots, broccoli, tomatoes and finally the tuna.
Numa taça ou prato fundo coloque os ingredientes pela seguinte ordem: batatas e as cenouras, os brócolos, o tomate e por fim o Atum.
Garnish with cooked eggs cut into slices.
Enfeite com o ovo cozido cortado às rodelas.
Store in refrigerator until serving.
Conserve no frigorífico até servir.
Tricks: Serve with vinaigrette sauce or coriander mayonnaise .
Tricks: Sirva com molho vinagrete ou maionese de coentros.
Sem comentários:
Enviar um comentário