Biscuit cake with coffee cream
Ingredients:
Ingredientes:
400 gr de açúcar
450gr of butter
450 gr de manteiga
300 gr liquid coffee
300 gr de café liquido
5 packaging biscuit like toasted
5 embalagens de bolacha tipo tostadas
1 t.s. of instant coffee diluted in a cup of liquid coffee
1 c.s. de café instantâneo diluído numa chávena de café líquido
Method:
Preparação:
Mix the sugar with the butter for 5 minutes.
Bater o açúcar com a manteiga durante 5 minutos.
Add the instant coffee dissolved in the coffee.
Acrescentar o café instantâneo dissolvido no café.
Set aside in the refrigerator for 30 minutes.
Colocar no frigorífico por 30 minutos.
Begin assembling the cake in alternating layers of biscuit (soaked in coffee) and cream layers.
In the last step place the remaining cream on the surface of the cake.
No final barre o bolo com o restante creme.
Refrigerate until ready to serve.
Leve ao frigorífico até servir.
Tricks: Place chocolate chips over cake.
Tricks: Coloque raspas de chocolate por cima do bolo.
Suggestion: Serve with a cup of coffee.
Sugestão: Sirva com uma chávena de café.
Suggestion: Serve with a cup of coffee.
Sugestão: Sirva com uma chávena de café.
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