domingo, 6 de outubro de 2013

CREPES

Simple crepes
Crepes Simples


Ingredients:
Ingredientes:

250 gr of flour
250 gr de farinha

500 gr of milk
500 gr de leite

2 eggs
2 ovos

1 tablespoon olive oil
1 colher de sopa de azeite

1 pint of salt
1 pitada de sal

Method:
Preparação:

Place all ingredients in the above meantioned order and beat with an electric mixer for 1 minute until a liquid dough is obtained.
Colocar todos os ingredientes pela ordem acima e bater com a batedeira durante 1 minuto até ter uma massa liquida.

Store in a jar in the fridge until needed.
Guardar num jarro no frigorífico para quando desejar.


For frying use a non-stick pan, grease it with oil removing any excess and fry on both sides until each side is lightly browned.
Para fritar utilize uma frigideira anti-aderente, unte com óleo sem deixar excesso e deve fritar dos dois lados até estar ligeiramente dourada.



The crepes can be served with ice cream, hot chocolate, jam or powdered sugar with cinnamon.
Pode servir com gelado, chocolate quente, compotas e açúcar em pó com canela.

Tricks: I recommend that you let the dough in the refrigerator overnight and prepare for breakfast filled with your favorite jam accompanying with a strong coffee.
Tricks: Recomendo que deixe a massa no frigorífico durante a noite e prepare ao pequeno almoço recheada com a sua compota preferida  acompanhado de um café forte. 

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