Ingredients:
Ingredientes:
300 gr of spaghetti
300 gr de esparguete
1 tablespoon oil
1 colher de sopa de óleo
Salt
Sal q.b.
3 cloves of Garlic
3 dentes de Alho
4 tablespoons olive oil
4 colheres de sopa de azeite
1 to 2 teaspoons of Aglione
1 a 2 colheres de chá de AGLIONE
250 gr of peeled prawns
250 gr de Gambas sem pele
Method:
Preparação:
In a large pan add about 1.5 liters of water, a pint of olive oil and salt. Let it boil and add the spaghetti, bring to boil and cook the spaghetti.
Num tacho grande coloque cerca de 1,5l de água, o óleo e o sal. Deixe ferver e adicione o esparguete, deixe ferver até estar cozido.
Drain the cooked spaghetti and set aside.
Escorra o esparguete cozido e reserve.
In a pan add the olive oil with the laminated garlic and let it cook, add the prawns and let them fry.
Num tacho coloque o azeite com os alhos laminados e deixe refogar um pouco. Adicione as gambas e deixe fritar.
Add the spaghetti and finish with Aglione.
Tricks: Before serving add fresh coriander or parsley.
Tricks: Juntar antes de servir coentros ou salsa picada.
Sem comentários:
Enviar um comentário