domingo, 6 de julho de 2014

Chocolate Cake '250' / Bolo de Chocolate '250'



Ingredients:

Ingredientes:

250g of sugar
250 gr de açúcar 

250g of butter
250 gr de manteiga


250g of flour
250 gr de farinha


250g of cooking chocolate
250 gr de chocolate culinária


4 eggs
4 Ovos


Method:
Preparação:


Place in a mixing bowl the sugar, the butter (softned) and the eggs, with the aid of a mixer, mix all the ingredients for aprox. 5-7 min.
Melt the chocolate in bain-marie with 1 table spoon of milk. Add the melted chocolate to the previous mix and once again with the mixer blend the chocolate in at a low spped until a homogenous mixture is obtained.
Coloque na batedeira o açúcar, a manteiga e os ovos e deixe bater durante 5 a 7 minutos. Derreta o chocolate em banho-maria com 1 colher de sopa de leite. Adicione o chocolate derretido e deixe bater durante 1 minuto, junte a farinha e misture numa velocidade baixa até obter uma textura homogénea.


Place the dough in the previously greased and dusted mold.
Deite num tabuleiro untado com manteiga e polvilhado com farinha.



Place in the pre heated oven at 200ºC, and let it cook leaving it slightly moist in the middle.
Leve ao forno pré-aquecido a 200ºC, deixe cozer ate estar cozido mas ligeiramente húmido.



Remove from the oven and once it has cooled remove the mold and place in a plate of your choice.
Deixe arrefecer e desenforme.



Trick: Prepare a chocolate, coffee aromatized filling. Open the cake in the middle and spread the filling.
Trick: Prepare um creme de chocolate aromatizado com café e recheie o bolo, com este creme.

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