domingo, 20 de julho de 2014

Coriander Carrots / Cenoura com coentros



Coriander Carrots
Cenoura com coentros


Ingredients:
Ingredientes:

6 carrots
6 cenouras

3 garlic gloves
3 dentes de alho

Salt
Sal q.b.

Corianders
Coentros q.b.

2 table spoons of olive oil
2 colheres sopa de azeite

2 table spoons of white wine vinegar
2 colheres de sopa de vinagre de vinho branco

Method:
Preparação:

Peel the carrots and slice them into this sliced about 0,5 mm thick. Place them in water and salt and cook them for aprox. 10 min. After cooked, drain them and let them cool.

Descasque as cenouras e corte-as em rodelas de cerca de 0,5 mm de espessura. Coloque-as a cozer em água com um sal q.b. durante cerca de 10 minutos. Escorrer e deixar arrefecer.

Once cooled add olive oil, garlic and coriander, finely diced and sautée them at a low heat.
Depois de frio adicionar o azeite, o alho e os coentros finamente picados e saltear em lume brando.

Prior to serving add the vinegar and place them in serving bowls.
No final junte o vinagre e coloque numa taça para aperitivos.

Tricks:

Prior to serving place them in the fridge serving them as a cold apetizer.
Tricks:
Colocar no frigorífico e servir frias numa taça como aperitivo.

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