quinta-feira, 16 de janeiro de 2014

Nugget Chicken with Sesame / Panadinhos de frango com Sésamo



Ingredients:
Ingredientes:

400 to 500 grams of chicken breast fillets
400 a 500 gr de filetes de peito de frango

1 clove of garlic
1 dente de alho

1 lime
1 lima

Salt
Sal

Grated Bred
Pão-Ralado 

Sesame seeds
Sésamo

1 or 2 eggs
1 a 2 ovos 

Vegetable oil
Oleo Vegetal

Method:
Preparação:

Place a large plate with the chicken fillets, season with salt, garlic and lime juice. Leave to rest for 30 minutes.
Coloque num prato grande os filetes de frango, tempere com sal, o alho e com o sumo da lima.Deixe repousar por 30 minutos.

In a deep dish place the grated bread mixed with sesame seeds, in the ratio of 2 tablespoons of grated bread to 1 tablespoon sesame seeds. In a deep dish open the eggs and mix well with a whisk.
Num prato fundo coloque o pão ralado misturado com o sésamo, na proporção de 2 colheres de sopa de pão-ralado para 1 colher de sopa de sésamo. Num prato fundo abra os ovos e misture-os bem com uma vara de mistura.

In a frying pan place the vegetable oil for frying.
Numa frigideira coloque óleo vegetal para fritar. 

Place the chicken fillets in the egg and immediately after place in the mixture of grated bread with sesame seeds.
Passe os filetes de frango pelo ovo batido e imediatamente a seguir pela mistura 2:1 pão ralado e sésamo.

Heat the oil in the pan and fry the chicken fillets until golden on both sides, remove from the oil and place the Chicken Nugget in an absorbent paper to remove the excess oil.
Aqueça o óleo e frite os filetes de frango até estarem dourados dos dois lados, retire do óleo e coloque os panadinhos de frango num papel absorvente para retirar o excesso de gordura.

Trick: Serve with Lime scented Rice for a mild flavour.
Trick: Sirva com o arroz de lima para obter um sabor leve.




Sem comentários:

Enviar um comentário