Ingredients:
Ingredientes:
4 salmon loins
4 postas de Salmão
1 onion
1 cebola
2 garlic cloves
2 dentes de alho
4 spoons of olive oil
4 colheres de sopa de azeite
Ingredients for the Corn Bread & Olive Crust:
Ingredientes para a Crosta de Broa & Azeitonas:
260gr of corn bread with no crust
260gr de broa de milho sem codea
3 garlic cloves
3 dentes de alho
3 turbo cuts
3 golpes de turbo
65gr of black olives, pitted
65gr de azeitonas pretas sem caroço
80gr of Olive Oil
80gr de azeite
Method:
Preparação:
Place in the thermomix 260gr of corn bread with no crust and give it 3 cuts, turbo speed.
Colocar na termomixer 260 gr de broa de milho sem codea e aplicar 3 golpes na velocidade turbo.
Add 3 garlic cloves, the olives, pitted and the olive oil. Mix everything for 20 seconds and the speed of 4/5.
Adicionar o dentes de alho, as azeitonas e o azeite e misturar tudo durante 20 segundos velocidade 4/5.
Save this crumble for later.
Reservar a pasta de broa.
In a small oven tray, pace 2 spoons of olive oil, the thin slices of onions and garlic.
Numa assadeira colocar 2 colheres de azeite, a cebola e os alho cortados em rodelas muito finas.
Place the salmon loins with no skin and no fish bones oven the layered onion and pour with 2 olive oil spoons. Place in the pre-heated oven at 180ºC for 10 minutes. Remove from the oven and place the previously made olive and corn bread crumble over the salmon loins. Pour a time portion of olive oil once again over the salmon loins. Place once again in the oven until the crumble turns into a toasted crust, for about 20 to 30 minutes.
Juntar os lombos de salmão sem pele e sem espinhas por cima da cebola e regar com 2 colheres de azeite, levar ao forno pre-aquecido a 180 C durante 10 minutos. Retirar do forno e colocar a pasta de broa por cima dos lombos de salmao. Regar com um fio de azeite. Levar ao forno ate que tenha uma crosta tostada de broa, cerca de 20 a 30 minutos.
Tricks:
Tricks:
You may roast at the same time small potatoes with skin, about 30-40 minutes.
Accompany with white wine from the Douro Region of Portugal.
Pode assar ao mesmo tempo batatinha pequenas com pele, cerca de 30 a 40 minutos.
Acompanhe com um vinho branco da região do Douro.
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