Ingredients:
Ingredientes:
250g of sugar
250g of sugar
250 gr de açúcar
250g of butter
250 gr de manteiga
250g of flour
250 gr de farinha
250g of cooking chocolate
250 gr de chocolate culinária
4 eggs
4 Ovos
Method:
Preparação:
Place in a mixing bowl the sugar, the butter (softned) and the eggs, with the aid of a mixer, mix all the ingredients for aprox. 5-7 min.
250g of butter
250 gr de manteiga
250g of flour
250 gr de farinha
250g of cooking chocolate
250 gr de chocolate culinária
4 eggs
4 Ovos
Method:
Preparação:
Place in a mixing bowl the sugar, the butter (softned) and the eggs, with the aid of a mixer, mix all the ingredients for aprox. 5-7 min.
Melt the chocolate in bain-marie with 1 table spoon of milk. Add the melted chocolate to the previous mix and once again with the mixer blend the chocolate in at a low spped until a homogenous mixture is obtained.
Coloque na batedeira o açúcar, a manteiga e os ovos e deixe bater durante 5 a 7 minutos. Derreta o chocolate em banho-maria com 1 colher de sopa de leite. Adicione o chocolate derretido e deixe bater durante 1 minuto, junte a farinha e misture numa velocidade baixa até obter uma textura homogénea.
Place the dough in the previously greased and dusted mold.
Deite num tabuleiro untado com manteiga e polvilhado com farinha.
Place in the pre heated oven at 200ºC, and let it cook leaving it slightly moist in the middle.
Leve ao forno pré-aquecido a 200ºC, deixe cozer ate estar cozido mas ligeiramente húmido.
Remove from the oven and once it has cooled remove the mold and place in a plate of your choice.
Deixe arrefecer e desenforme.
Trick: Prepare a chocolate, coffee aromatized filling. Open the cake in the middle and spread the filling.
Trick: Prepare um creme de chocolate aromatizado com café e recheie o bolo, com este creme.
Coloque na batedeira o açúcar, a manteiga e os ovos e deixe bater durante 5 a 7 minutos. Derreta o chocolate em banho-maria com 1 colher de sopa de leite. Adicione o chocolate derretido e deixe bater durante 1 minuto, junte a farinha e misture numa velocidade baixa até obter uma textura homogénea.
Place the dough in the previously greased and dusted mold.
Deite num tabuleiro untado com manteiga e polvilhado com farinha.
Place in the pre heated oven at 200ºC, and let it cook leaving it slightly moist in the middle.
Leve ao forno pré-aquecido a 200ºC, deixe cozer ate estar cozido mas ligeiramente húmido.
Remove from the oven and once it has cooled remove the mold and place in a plate of your choice.
Deixe arrefecer e desenforme.
Trick: Prepare a chocolate, coffee aromatized filling. Open the cake in the middle and spread the filling.
Trick: Prepare um creme de chocolate aromatizado com café e recheie o bolo, com este creme.
Sem comentários:
Enviar um comentário