domingo, 6 de novembro de 2016

Golden Syrup Chocolate Chip Cookies | Bolachas com Pepitas de Chocolate e Golden Syrup


Ingredients
Ingredientes

125g of softened butter
125g de manteiga amolecida

170g of brown sugar
170g de açúcar amarelo

50g of white sugar
50g de açúcar branco

2 table spoons of golden syrup
2 c. sopa de golden syrup

1 tea spoon of vanilla extract
1 c. chá de extrato de baunilha

1 large egg
1 ovo grande

225g of flour
225g de farinha

1 tea spoon of baking powder
1 c. chá de fermento em pó

dash of salt
pitada de sal

150g of chocolate chips
150g de pepitas de chocolate

Method
Preparação

Mix the softened butter with the brown and white sugar and mix well.
Misture bem a manteiga amolecida com o açúcar amarelo e branco.

Add the 2 table spoons of golden syrup, the vanilla extract and the egg to the mixture and mix well.
Adicione as 2 colheres de golden syrup, o extrato de baunilha e o ovo e mexa bem.

Mix the flour with the baking powder and the salt and while mixing slowly incorporate this into your mixture.
Misture a farinha com o fermento e o sal e adicione aos poucos enquanto vai envolvendo na massa.

Finally add the chocolate chips to your dough and mix well.
Por fim adicione as pepitas de chocolte a massa, mexendo bem.

Line a baking tray with baking paper and with two spoon make small balls of dough and place them over the tray. Leave some space between them.
Forre um tabuleiro de forno com paper vegetal e com duas colheres forme pequenas bolas de massa e coloque as no tabuleiro. Deixe algum espaço entre elas.

Place them in the pre-heated oven at 180ºC for 10-12 minutes. Once slightly golden on the edges remove them from the oven and place them on a cold surface letting them cool down.
Coloque-as no forno pré-aquecido a 180ºC durante 10-12 minutos. Uma vez que as extremidade estiverem ligeiramente douradas retire-as do forno e coloque-as numa superfície fria deixando-as arrefecer.

Trick: You may change the chocolate chips from white chocolate, to dark chocolate and you may use nuts, hazelnuts or raisons. 
Trick: Poderá trocar as pepitas de chocolate por chocolate branco, negro ou por nozes, avelãs ou até passas. 

Our baking tray is from Lojas DeBorla, available in many sizes as is our red lace also available with many colours and designs.
O nosso tabuleiro de forno é das Lojas DeBorla, disponível em diversos tamanhos como também a nossa fita vermelha disponível em diversas cores e desenhos. 

In partnership with/ Em Parceria com: Lojas DeBorla.

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